Hjertelig Velkommen! Jeg er Gittemay.

Jeg er billedskaber, dedikeret til mandalaer og på opdagelse udi kreativitet og livsglæde.

Alle mennesker rummer evnen til at skabe - og jeg har erfaret, at kreativt udtryk er en vigtig del af det at have det godt.

Jeg tror, det er vigtigt at have et rum, hvor man kan opleve selvforglemmelse og glæden ved at skabe frit fra hjertet. Et rum, hvor hjernen bliver sat på pause, og sjælen får taletid.

I slutningen  af 2011 var jeg ikke særlig glad. Mit liv havde været turbulent i flere år med tab af job, økonomisk katastrofekurs og efterfølgende hussalg. Både fysisk og psykisk var jeg præget af, at jeg gennem flere år havde haft mere fokus på at overleve frem for at leve.

Som en følge af det begyndte jeg at male igen. 

Med den beslutning startede en rejse udi kreativitet og udtryk, herunder forskellige kurser og udfoldelser i intuitivt maleri.

Efter en række tilfældigheder og synkroniciteter, stødte jeg i 2014 på en gruppe mandalakunstnere. Jeg blev meget fascineret af både farverne og geometrien - der var noget, som talte til mig på en helt ny måde.

 

Da jeg startede med at lave mandalaer, oplevede jeg en ro og en klarhed, som jeg ikke tidligere havde oplevet i min kreative proces. Jeg blev nysgerrig og meldte mig til et 1 år langt mandalakursus .

Effekten på sjæl og krop var så dybtgående, at jeg hurtigt blev fuldstændig grebet af at skabe mandalaer. Jeg så dem overalt - det gør jeg stadig - og jeg oplevede et flow i min kreativitet, som jeg ikke tidligere havde oplevet. Det satte skub i en proces, som har haft dybtgående virkning på mit liv - både spirituelt, psykologisk og fysisk konkret.

Mandalaer er en kraftfuld størrelse. Processen med at skabe en mandala er meget intuitiv og giver ro, er healende og forbinder mig med mit højere Selv - og forbinder mig samtidig med noget, der er meget større, end jeg er. 

Min sjæl synger, når jeg skaber mandalaer.

Rejsen fortsætter og bliver mere og mere fascinerende hver eneste dag.

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook