Please reload

Følg mig

23 Sep 2017

Endelig fik jeg 'knækket koden' i min lille (som er blevet større) maleri-eksperimentarium.

Fryd. Total fryd :-).

Det er så fantastisk, når man prøver noget nyt og spændende. 

Opture afløses af nedture. Og omvendt. Total begejstring erstattes af lige så total frustration. Egentlig ikke så forskelligt fra, hvad man ellers kan opleve i livet, når man bevæger sig - og det gør vi jo...hele tiden.

Livet er bevægelse - ganske som malingen på mine lærreder. 

Når jeg bliver grebet af noget, er det ofte fordi, jeg kan relatere det til et eller andet i mit liv. Således også med denne her teknik. Den er meget symbolsk for, hvordan mit liv er lige nu og har været et pænt stykke tid. Bevægelse og forandring. Nogen gange ser det meget mudret ud - andre gange står tingene i et forunderligt klart lys. 

Jeg har glædet mig til denne værkstedsdag hele ugen. I ugens løb dæmrede nogle ting, og jeg...

10 Sep 2017

Søndag. Blandet vejr - ikke så meget, der ligesom trak for at komme ud. 

Næh...energien trak mere opad - mod værkstedet. Op til farver og leg. 

Jeg er blevet temmelig forelsket i denne her 'pouring'-teknik. Det er sjovt. Fascinerende. Og ret udfordrende, for det er - endnu - ikke helt til at vide, hvor det ender, og hvordan slutresultatet bliver.

Jeg synes, det er svært. Det er svært at styre - og det er en - sjov ganske vist - udfordring, at det stadig er mere held end forstand, hvis noget bliver godt. Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg har nogenlunde kontrol over, hvad der skal ske og hvordan. 

Men den dag er heldigvis placeret et godt stykke ude i fremtiden. Indtil da er der dømt forsøg og fri leg :-). Og det er faktisk slet ikke så skidt endda :-).

Her er brugt 3 farver: gul, sort og rød.

Jeg kan rigtig godt lide dramatikken. Well, jeg er også ret glad for stærke farver,...

3 Sep 2017

Engang imellem skal jeg lige prøve noget nyt. 

For nylig faldt jeg over noget, der hedder 'acrylic pouring' - direkte oversat 'at hælde akryl'. Hm...min oversættelse: at pladre med akrylmaling. Masser af det. 

Der ligger jo en iboende griseri-faktor i den tilgang til maleri. Og jeg elsker griseri. Så det skulle selvfølgelig prøves.

Det krævede lige lidt forberedelse i form af nogle remedier, der skulle indkøbes/skaffes - og ting, der skulle findes frem. Forberedelse er en god ting - og et punkt, hvor jeg stadig har en del at arbejde med. Jeg bliver så begejstret ind i mellem, at jeg glemmer ting og sager. Så det ender næsten altid med et 'ups' og griseri galore :-)

Denne gang forsøgte jeg at være god. Plastikkrus blevet linet op sammen med handsker, rørepinde (udtjente pensler endte det med), bakker (et gammelt lærred fik den tjans - det kneb med en bakke i rette størrelse),...

Please reload

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

17 Mar 2020

14 Feb 2020

22 Nov 2018

8 Apr 2018

30 Mar 2018

Please reload

Seneste blogindlæg
Sorter efter tags
Arkiv
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook