Please reload

Følg mig

29 Oct 2017

Af forskellige årsager har jeg været igennem en lang mandala-løs periode. Den er slut nu. Åbenbart. 

For lige pludselig var der en, der ville ud. Altså en mandala. Jeg har altid mandalaer i hovedet - det kører lidt som en puls. Når jeg ikke laver mandalaer er det ikke, fordi inspirationen mangler - der er masser at tage af. Altid. Det er det fantastiske ved at lave mandalaer - der er altid et eller andet at tage fat på. 

Denne her er lidt sjov. For jeg vidste faktisk ikke, at den var så ivrig efter at se dagens lys.

Jeg har altid en vældig dialog med mine mandalaer - nogle er ret tavse, andre noget mere snakkesaglige. Det kan godt være, at det lyder lidt...hm...finurligt (lidt til en side er man vel altid:-) ), men sådan er det for mig og mine mandalaer. Som regel starter jeg bare udfra et eller andet, der er dukket op - og på et eller andet tidspunkt i processen begyn...

22 Oct 2017

Udstilling lige om lidt - på torsdag faktisk. Der skal forberedes lidt. Det er ganske vist 'kun' en lille udstilling - ihvertfald hvis man tænker i tid. 1 dag. Men. Det er en udstilling - og den første i meget lang tid. Så jeg tænker, at den er er god at starte med, nu her hvor jeg for alvor mærker, at nye vinde blafrer om ørerne på mig. 

Godt så. Ingen af mine billeder er indrammede - jeg maler/tegner jo bare. Jeg har det generelt ret spøjst med at gå ud i verden med mine ting - jeg vil bare male. Men omvendt kan jeg godt se det smarte i at vise verden, at jeg 'eksisterer'. Så det gør jeg så. Og så er indramning en ret god idé - og ret omfattende, når udgangspunktet er nul. 

Så er det jo godt, at jeg har en bedre halvdel, som velvilligt meldte sig under fanerne. Jeg køber ofte rammer på diverse genbrug - det er billigt, men kræver en 'ommontering'. Der kom Michael ind i b...

15 Oct 2017

Ja, det kunne også hedde farveglæde. Jeg elsker at male - og jeg elsker farver. Punktum. Hvis jeg helt selv kunne bestemme - eller rettere: hvis jeg kunne abstrahere fra, at det er dejligt med en lønseddel hver måned, så lavede jeg ikke andet end at male. Men fornuften må råde - eller bekvemmeligheden, trygheden...whatever - og derfor har jeg altså et helt almindeligt menneskejob til daglig. 

Det er en lang og gammel diskussion om frihed versus tryghed. Jeg kan godt lide, at jeg ikke behøver at tænke på, hvor pengene skal komme fra - så derfor har jeg lavet et kompromis med mig selv. Jeg hoppede helt væk fra at arbejde med min (-e) uddannelse (-r) og valgte at tage et job, som ikke kræver en helt masse. Det giver en indtægt og det er, hvad der er i det. 

Det fungerer. Min energi bliver brugt på maleri, og jeg er tilfreds. Og banken er tilfreds :-).

Godt så. I denne wee...

2 Oct 2017

Helt fladmast var jeg ikke, da jeg kom hjem idag. Ihvertfald ikke mere end jeg liiiige kunne fifle lidt med noget duftolie og sån't.

Jeg har et stykke tid haft et godt øje til de her duftpinde, man kan købe rundt omkring. De dufter godt - og hvem kan ikke lide en dejlig duft?

Nu er jeg ikke nærig som sådan, men omvendt gider jeg faktisk heller ikke bruge 200 kr+ på en flok pinde, der dufter. Ihvertfald ikke, når jeg har en mistanke om, at man snildt kan lave dem selv :-)

Jeg lavede lidt research på emnet - og det viste sig hurtigt, at det var en temmelig enkel opgave. Det helt gode er, at jeg sørme har alt, hvad jeg skal bruge. Og se, dét er jo til at arbejde med.

Så jeg fandt en nydelig flaske - jeg har hang til fine flasker, så det var ikke svært.

Noget mandelolie og nogle æteriske olier var at finde i skabet.

Og grillspyd - ja, dem har vi i stakkevis :-). 

 Jeg hældte oliern...

Please reload

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

17 Mar 2020

14 Feb 2020

22 Nov 2018

8 Apr 2018

30 Mar 2018

Please reload

Seneste blogindlæg
Sorter efter tags
Arkiv
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook