Please reload

Følg mig

30 Mar 2018

Påske. Solskin. FRI. Det bliver ikke meget bedre :-)

Der er nogenlunde ro. Eller nærmere...en pause i bevægelserne :-). For der sker meget for tiden. Og hurtigt. Det er ikke en tid, hvor man (jeg) skal være for kæk i mine udtalelser - det kan hurtigt ende med at det sagte må trækkes tilbage. For tingene udvikler sig i rasende hast - og det der var sandt for et øjeblik siden, er det ikke mere.

Heldigvis kan jeg godt lide bevægelse. Af den konstruktive slags, dog. Der, hvor man vokser - hvor man udvider sig, bevidsthedsmæssigt. Der, hvor der bliver flyttet lidt rundt på perspektivet. 

Vi udvikler os konstant - nogle gange er det bare mere mærkbart. Også fysisk. Som en flytning, eksempelvis. 

Sådan en er jeg ude i. Bogstavelig talt fra det ene øjeblik til det andet. Ikke at vi skal flytte her og nu - men pludselig var huset der. Nærmest lige efter, at jeg havde proklameret, at...

23 Mar 2018

Forår lige om hjørnet. Ja, det burde for længst have været, hvis du spørger mig - for jeg har været klar rigtig længe :-). 

Anyways. Jeg har lyst til sort. For mit indre blik ser jeg sort - med klare, dejlige farver. 

Fine mønstre og snirklede detaljer. 

På sort. 

Kan se det så tydeligt, at det næsten er til at føle på. Det er dejligt, når det er sådan - det gør processen endnu mere spændende. At få det ud, der åbenbart trænger sig så meget på. 

Så jeg er gået i gang.

Musik i ørerne. Har det bedst med musik i ørerne for tiden - det er ikke 'nok' med højtalere - det skal helt ind i ørerne. Så kan jeg forsvinde fra verden for en tid. 'Drukne' mig selv i musik og mønstre og farver. Det bliver intenst på sådan en intens måde :-).

At forsvinde fra verden. Lige sætte den på 'hold'. Det har jeg tit og ofte rigtig meget brug for. Sådan tænker jeg det er, når man er sensitiv. Ikke nødve...

Please reload

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

17 Mar 2020

14 Feb 2020

22 Nov 2018

8 Apr 2018

30 Mar 2018

Please reload

Seneste blogindlæg
Sorter efter tags
Arkiv
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook