Please reload

Følg mig

17 Mar 2020

Jeg står i døren og kigger på den opvisning 2 rovfugle laver på himlen. Det er så fascinerende at se på. Det er også nærmest det eneste, der sker på himlen lige nu. Der er stille. Verden er lukket ned - eller ihvertfald store dele af den. Stikket er trukket, og lige pludselig er der masser af den tid, folk sædvanligvis efterlyser. Noget tyder på, at der er brug for det. Planeten har brug for det - og menneskerne på den har brug for det. Det store spørgsmål er så, hvad den tid bliver brugt på - eller skal bruges på.

Man kunne jo skabe noget. Af mange forskellige årsager er det en vældig god idé. Man kan skabe sit eget rum, og selv fylde det derind, som man synes skal være der. Det giver sådan en dejlig modvægt på den mangel på kontrol, som tiden er præget af. Jeg vil til enhver tid anbefale, at man kaster sig over noget kreativt - mest fordi det er mit eget afsæt. Men også...

6 Mar 2020

Endelig weekend...forstået på den måde, at jeg hele ugen har arbejdet med og på det samme mønster og endelig nåede i mål idag. Sådan da. Jeg er faktisk mægtig stolt af mig selv og den vedholdenhed, jeg har lagt for dagen hele ugen. 3 gange har jeg tegnet det mønster, som vel må betegnes som...well, moderat kompliceret :-).

Jeg så det og blev begejstret. Måtte bare lave det. Det sker ofte, at jeg bliver tiltrukket af noget, som ligger over 'mit niveau'...især når det handler om nye teknikker og metoder. Jeg får sådan en trang til at gøre det...sådan á la 'det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt'. Nogen gange får jeg ret, andre ikke.

Ikke desto mindre...når jeg begynder på noget nyt, bliver jeg bare tit draget af ting, der ligger lidt længere fremme på læringsvejen. Jeg kommer jo derhen alligevel, så hellere før end siden - so to speak :-).

Anyways. Dette mønster...

Please reload

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

17 Mar 2020

14 Feb 2020

22 Nov 2018

8 Apr 2018

30 Mar 2018

Please reload

Seneste blogindlæg
Sorter efter tags
Arkiv
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook