March 17, 2020

February 14, 2020

November 22, 2018

November 4, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Acrylic pouring - del 2

September 10, 2017

Søndag. Blandet vejr - ikke så meget, der ligesom trak for at komme ud. 

Næh...energien trak mere opad - mod værkstedet. Op til farver og leg. 

Jeg er blevet temmelig forelsket i denne her 'pouring'-teknik. Det er sjovt. Fascinerende. Og ret udfordrende, for det er - endnu - ikke helt til at vide, hvor det ender, og hvordan slutresultatet bliver.

Jeg synes, det er svært. Det er svært at styre - og det er en - sjov ganske vist - udfordring, at det stadig er mere held end forstand, hvis noget bliver godt. Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg har nogenlunde kontrol over, hvad der skal ske og hvordan. 

Men den dag er heldigvis placeret et godt stykke ude i fremtiden. Indtil da er der dømt forsøg og fri leg :-). Og det er faktisk slet ikke så skidt endda :-).

 

Her er brugt 3 farver: gul, sort og rød.

Jeg kan rigtig godt lide dramatikken. Well, jeg er også ret glad for stærke farver, det indrømmer jeg gerne. OG - denne gang kom der celler. Hurra! 

Det hjælper selvfølgelig altid at huske alle remedier - og at trække vejret. Så denne gang forsøgte jeg mig med et mere moderat tempo - ret svært, når begejstringen fylder så meget - men det gik nu meget godt :-)

 

 

 

 Rester fra det første - jeg bryder mig ikke om, at maling skal gå til spilde, så jeg bruger det hele :-). 

 

 

 

 4 farver: hvid, magenta, lilla og gul. Det nederste billede er resterne :-).

 

Jeg endte ud med at være en smule mere tilfreds end første gang. Kan mærke, at det går fremad. Det er nogle - i min verden - mikroskopiske lærreder, jeg har brugt. Det største måler sølle 15x30 cm. Det er i sig selv en udfordring. Jeg kan godt lide, at der er et vist format over sagerne :-). Men små lærreder er fine til forsøg - og små billeder kan vel nok finde anvendelse et eller andet sted. 

 

Hav en dejlig søndag aften derude :-)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg mig
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook