March 17, 2020

February 14, 2020

November 22, 2018

November 4, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Cell-heaven

September 23, 2017

Endelig fik jeg 'knækket koden' i min lille (som er blevet større) maleri-eksperimentarium.

Fryd. Total fryd :-).

 

Det er så fantastisk, når man prøver noget nyt og spændende. 

Opture afløses af nedture. Og omvendt. Total begejstring erstattes af lige så total frustration. Egentlig ikke så forskelligt fra, hvad man ellers kan opleve i livet, når man bevæger sig - og det gør vi jo...hele tiden.

Livet er bevægelse - ganske som malingen på mine lærreder. 

 

Når jeg bliver grebet af noget, er det ofte fordi, jeg kan relatere det til et eller andet i mit liv. Således også med denne her teknik. Den er meget symbolsk for, hvordan mit liv er lige nu og har været et pænt stykke tid. Bevægelse og forandring. Nogen gange ser det meget mudret ud - andre gange står tingene i et forunderligt klart lys. 

 

Jeg har glædet mig til denne værkstedsdag hele ugen. I ugens løb dæmrede nogle ting, og jeg kunne næsten ikke vente med at se, om det holdt stik.

Det gjorde det. 

CELLER. Wii hiii.

 

 

Masser af celler. Store og små. Kort sagt: cell heaven :-).

 

 

 

 

Kæft jeg havde en fest :-). Man kan jo ikke sådan stoppe en fest - ergo måtte der lige ommøbleres lidt, for plads skal der til. Og vupti - så fik jeg da lige lavet en lille serie :-).

 

 

 

Ja, det greb lidt om sig :-). Temmelig meget endda. 9 billeder blev det til. Adgang til værkstedet kræver lige, at man kan bevæge sig som en sommerfugl. Det blev lidt kaotisk med katte, maling og en brænder. Sidstnævnte kunne teknisk set have født adskillige katastrofer - det er trods alt ild, jeg leger med. Det kræver lidt øvelse at bruge den - det er ikke meningen, at lærredet skal brænde, jo :-). Det røg et par gange, men alt gik godt og alle har stadig hår på hovedet og pels på kroppen :-). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan er det jo, når det kører. Der er nogenlunde styr på, hvor meget maling, jeg skal bruge = min spildmængde er kraftigt reduceret. Hurra for det, for jeg afskyr at spilde maling. 

Stille og roligt begynder jeg at kunne styre processen - sådan at forstår, at jeg har mere styr over, hvilke farver, der lander hvor. Og hvordan det hele virker ind på hinanden. 

Jeg bruger ingen opskrift. Det forsøgte jeg i starten af processen, men det kan jeg slet ikke arbejde med. Det fungerer ikke for mig at arbejde på den måde. Jeg foretrækker at føle mig frem - bogstavelig talt ved at stikke fingrene i malingen for at mærke, om den er flydende nok. Eksempelvis. 

 

Der er 1000 måder at gøre det her på. Intet er rigtigt eller forkert, så det er vel bare at prøve sig frem. Tænker jeg. Resultaterne er lidt blandede, men begejstringen er et faktum. 

Nu skal de bare tørre igennem - det tager vel i omegnen af 100 år eller noget. Og så skal der lak på.

Og måske, hvis jeg er heldig (eller bare god, host), kan nogle af dem erklæres egnede til at medbringe på den udstilling, jeg deltager i til oktober :-)

 

 

 Hav en dejlig lørdag aften derude :-)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg mig
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook