March 17, 2020

February 14, 2020

November 22, 2018

November 4, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Klargøring og teamwork

October 22, 2017

Udstilling lige om lidt - på torsdag faktisk. Der skal forberedes lidt. Det er ganske vist 'kun' en lille udstilling - ihvertfald hvis man tænker i tid. 1 dag. Men. Det er en udstilling - og den første i meget lang tid. Så jeg tænker, at den er er god at starte med, nu her hvor jeg for alvor mærker, at nye vinde blafrer om ørerne på mig. 

 

Godt så. Ingen af mine billeder er indrammede - jeg maler/tegner jo bare. Jeg har det generelt ret spøjst med at gå ud i verden med mine ting - jeg vil bare male. Men omvendt kan jeg godt se det smarte i at vise verden, at jeg 'eksisterer'. Så det gør jeg så. Og så er indramning en ret god idé - og ret omfattende, når udgangspunktet er nul. 

 

Så er det jo godt, at jeg har en bedre halvdel, som velvilligt meldte sig under fanerne. Jeg køber ofte rammer på diverse genbrug - det er billigt, men kræver en 'ommontering'. Der kom Michael ind i billedet. Han skildte rammerne ad - jeg fik billederne til at passe - og han samlede hele molevitten igen. Sådan gik vores søndag eftermiddag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt var rykket ned i alrummet på vores meget lange spisebord - som endte i et virvar af rammer, billeder og andet hejs :-)

 

Det er fantastisk at se, hvad en ramme kan gøre ved et billede. Det bliver lige pludselig til et helt andet billede. Ret fint, hvis jeg selv skal sige det :-)

 

 

 

Indimellem måtte jeg lige ovenpå i værkstedet, hvor jeg også var i gang - med lakering af billeder og dekoration af krukker :-). En anelse hektisk til tider, men alt gik nogenlunde efter bogen. Jeg kom kun til at ødelægge én ramme og ét billede :-). Nå ja, billedet er ikke ødelagt som sådan, der kom bare en streg på, som gjorde en ende på tanken om at ramme det ind. Ét glas knækkede - og ja, der var blod :-). Men alt i alt nåede vi i mål. 

 

Billederne ovenpå ligger stadig til tørre. Krukkerne er færdig - så nu kan nogle flere planter få et glad liv i farver :-)

 

 

Det var det. Nu kan vi holde weekend :-). Og jeg kan glæde mig over, at jeg kom mig selv i forkøbet og ikke ventede til dagen før...for så var det hele formentlig endt med en usund puls og et hysterisk anfald :-). 

 

God søndag aften derude :-)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg mig
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook