March 17, 2020

February 14, 2020

November 22, 2018

November 4, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Smack the canvas

November 4, 2017

Jeg har rygrad som en regnorm, når der gælder nye redskaber og materialer til maleri. 

Så når jeg hører om eller ser noget nyt, som er tilpas spændende, så er jeg på.

Derfor er jeg nu den glade ejer af en gummihammer.

 

Sådan en kan man jo lave mangt og meget med. Slå på lærredet, eksempelvis. 

Det lyder lidt voldsomt - og efter at have tilbragt nogle timer med at eksperimentere lidt, kan jeg hilse og sige, at det er det også :-).

Ikke at noget er ødelagt - men jeg har da fået sat helt nye standarder for svineri :-)

 

Der er lidt at lære. Og det er jo altid glædeligt. For eksempel hvor meget maling, der skal på lærredet, før man giver det en på hatten. Jeg kan her afsløre, at jeg ikke var nærig med maling de første par gange...men det blev jeg :-).

Det er også vigtigt at overveje underlaget, lærredet ligger på. Næste gang bliver gulvet taget i brug - for på et bord, hvor lærredet ligger på plastikbægre...ikke nogen særlig god idé. Det er alt for 'gyngende', så ja...det skal bare være på gulvet næste gang :-).

 

Anyways. Jeg havde det sjovt. Der var maling über alles...men sådan er det jo indimellem. Det kan gøres rent igen. 

 

 

Det er så anderledes end at sidde/stå med en mandala. Det er to vidt forskellige processer eller bevægelser - den ene meget indadrettet, mens den anden er mere udadrettet. De er sådan set intuitive begge to, bare fuldstændig forskellige. Men et rigtig godt supplement til hinanden.

 

Konsekvensen er, at jeg har delt mit værksted op. Det er også mest praktisk - det ville være for surt at få maling-strint på den mandala, jeg har gang i. Så kan jeg zappe fra det ene til det andet, hvis jeg har lyst til det. 

Og føle mig enormt heldig over, at jeg overhovedet har et værksted, der kan deles op :-)

 

Hav en dejlig lørdag aften derude :-)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg mig
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook