March 17, 2020

February 14, 2020

November 22, 2018

November 4, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Mandala magi

November 12, 2017

Nogengange sker det, at en mandala dukker spontant op. Ret ofte egentlig - men indimellem føles det en anelse anderledes. Sådan lidt udefinerbart - jeg ved bare, at den skal laves uden de store overvejelser. Det er også de gange, jeg ville ønske, at man kunne tage en fotokopi af sin hjerne - for det kan være svært at få billederne ud i 'præcis gengivelse'.

 

Jeg kan kun prøve og håbe på, at den lander nogenlunde som den ser ud i hovedet. Og HURRA, når det lykkes :-).

Det gjorde det så idag. Så hurra for det :-).

 

 

Egentlig startede jeg på den igår. Lyset var temmelig dårligt, for jeg sad ikke i værkstedet, men nedenunder. Så det var lidt spændende at se, hvordan den så ud i ordentligt lys idag. Det var ikke liiige godtnok, så jeg satte mig til at arbejde videre på den.

Jeg er ret glad for metallic farver - så metallic farver kom der på. 

Det er ret svært at så på billedet - den er absolut bedre i virkeligheden.

 

Under alle omstændigheder endte jeg med at være ret tilfreds. Den er nogenlunde pænt ramt...som i: lige i skabet :-).

Først til allersidst lagde jeg mærke til, at den minder mig helt vildt om tarotkortet '4 stokke'.

 Hvis du ikke er bekendt med tarotkort, står der lidt om kortet her:

 

Tolkning: Fire stokke viser, at du har tilendebragt et godt stykke arbejde, og du nu kan tillade dig at puste ud og nyde situationen. Det kunne være, at du skulle overveje at holde dit eget ritual, som kunne markere overgangen - enten i form af en fest eller en ferie. Kortet står for fuldendelse. Det skal vise, at der er en kreds, der er sluttet. De modsætninger og perspektiver, der eventuelt har været på et projekt, mødes nu og forbindes i et centrum eller midtpunkt. Kortet viser, at det er tiden for forening og fuldstændiggørelse, men dermed også muligheden for en ny begyndelse.

Når du trækker dette kort, er det således et tegn på, at noget er ved at fuldendes, og at der er et ønske om at begynde noget nyt. Fire stokke indikerer også noget om en evne til at se holistisk på tingene. Set i dette perspektiv er kortet forholdsvis behageligt, fordi det henviser til en rar tid, du kan nyde. 

Andre ord, der beskriver Fire Stokke, er: velfortjent festlighed, en glædens tid, dans, latter, åbne døre, fordomsfrihed, afsluttet arbejde, ankomst, held og skønhed.

Tal: Fire er tallet for realitet og stabilitet. I de næste 4 uger eller måneder vil det være let for dig at fuldende anliggender og samtidig gå i nye retninger.

Astrologi: Venus i Vædderen. Det er tid til at vise/opleve kærlighed og nydelse overfor det fuldbyrdede og erkendelsen af, at noget nyt må iværksættes.

Affirmation: Jeg glædes over livet. Jeg forstår at fejre mine triumfer. Jeg afslutter det gamle og byder det nye velkommen. Jeg er afklaret.

 

 

Jeg kan kun smile stort og takke. Det er ren magi. Og indrømmet: når magi åbenbarer sig så klart, bliver jeg lidt høj :-). 

 

Hav en dejlig søndag derude :-)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg mig
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook