March 17, 2020

February 14, 2020

November 22, 2018

November 4, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Guldfeber

November 17, 2017

En ny mandala har set dagens lys. Den lavede stort set sig selv, så det gjaldt bare om at følge trop :-).

Normalvis giver jeg ikke mine mandalaer titler - ikke af princip, det sker bare ikke. Jeg tror ikke, jeg har nogen holdning til det der med titler. Mange gange giver en titel kun mening for den, der giver den - og det har ikke så meget med andre at gøre, tænker jeg. Man kan se, hvad man vil eller har lyst til i et billede - det vil jeg helst ikke 'styre' ved putte en titel på.

 

Anyways. Verden er fuld af paradokser og tilsyneladende selvmodsigelser. For ovennævnte til trods, har denne mandala fået en titel. Den insisterede. Der sker så mange finurlige ting på 'mandala-fronten' for tiden - så jeg følger bare med. Og har derfor navngivet den. 

 

'Goodbye Milkyway'.

 

Den måler 35 x 35 cm. Jeg har brugt blæk, akrylfarve og posca-tuscher. Og en del guld :-). Faktisk temmelig meget. 

 

Hav en dejlig dag derude :-)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg mig
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook