March 17, 2020

February 14, 2020

November 22, 2018

November 4, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Fremdrift

March 30, 2018

Påske. Solskin. FRI. Det bliver ikke meget bedre :-)

Der er nogenlunde ro. Eller nærmere...en pause i bevægelserne :-). For der sker meget for tiden. Og hurtigt. Det er ikke en tid, hvor man (jeg) skal være for kæk i mine udtalelser - det kan hurtigt ende med at det sagte må trækkes tilbage. For tingene udvikler sig i rasende hast - og det der var sandt for et øjeblik siden, er det ikke mere.

 

Heldigvis kan jeg godt lide bevægelse. Af den konstruktive slags, dog. Der, hvor man vokser - hvor man udvider sig, bevidsthedsmæssigt. Der, hvor der bliver flyttet lidt rundt på perspektivet. 

Vi udvikler os konstant - nogle gange er det bare mere mærkbart. Også fysisk. Som en flytning, eksempelvis. 

Sådan en er jeg ude i. Bogstavelig talt fra det ene øjeblik til det andet. Ikke at vi skal flytte her og nu - men pludselig var huset der. Nærmest lige efter, at jeg havde proklameret, at 'jeg faktisk ikke gad flytte'. Ha. Det gjorde jeg så godt alligevel. 

 

Helt ud på landet flytter vi. Der, hvor man skal kigge langt efter naboer og gadebelysning. Men til gengæld kan suge naturen ind i store mundfulde - for der er nærmest ikke andet. Det bliver noget andet. Mindre indenfor, større udenfor. Ro og stilhed. Supergodt. Faktisk fuldstændig fantastisk :-)

 

Anyways. Jeg gik i værkstedet. Der sker fremdrift med min nye mandala. 2. udgaven. Den første gik i smadder - eller jeg lavede en fejl, der ikke tålte videre bearbejdning. Så der blev hurtigt dømt 'ommer'. Sådan går det nogle gange, når man 'bare gør noget' :-)

 

 

 

 Hav en dejlig påske derude :-)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg mig
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook