March 17, 2020

February 14, 2020

November 22, 2018

November 4, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Opbrud

April 8, 2018

Så er det faktum. Vi flytter. 

 

Til det her fuldstændig magiske sted, vi har været så heldige at finde. Jeg har faktisk lidt svært ved at begribe, at vi har været heldige.

Helt derud, hvor gadebelysning er fraværende, og hvor man skal have ret meget styr på sine indkøbslister, for der er ingen købmand lige om hjørnet. Helt sikkert noget, vi skal arbejde på - indkøbslister :-). 

Til gengæld er der herlighedsværdi for fuld skrue. Egen skov, masser af jord til at dyrke grøntsager og andet sjov og...tadaa...en stald, hvor jeg kan give den fuld gas udi maleri med store armbevægelser. Der er kort sagt: m.u.l.i.g.h.e.d.e.r. Galore. Og det kan vi li'. Det er godt for både krop og fantasi.

Kattene vil nok tro, de er døde og endt i paradis :-). 

 

1. juni bliver det 'hallo landliv'. Indtil da...flyttekuller. Pladsen indendøre bliver mindre = der skal vælges til og fra. Ryddes op og ud. Uh ha hvor er jeg klar - oveni hovedet mest. Den uro jeg mærker indeni har fået en retning. Ikke at den er ovre - men der er noget fysisk at forholde sig til. Uroen handler om forandringer, der er på vej. Flytningen er den første - men ikke den eneste. Hvis det var tilfældet, ville uroen være væk nu.

Forandring...et relativt abstrakt begreb. Det er så nemt at 'falde i gryden' og begynde at forestille sig alt muligt, når jeg har de her fornemmelser. Denne gang skal forandringerne have lov til at forme sig selv - jeg vil ikke (øver mig hver dag) forsøge at sætte form på. Det er alligevel spild af god energi - for jeg har ingen anelse om, hvad det handler om. Fornemmelserne er der bare i skiftende styrke. Og det føder lidt (meget) fysisk uro og rastløshed. Som nu kan kanaliseres ind i en flytning, foreløbig. 

 

På 'værkstedsfronten' har jeg lavet min nyeste mandala færdig. Den var så mageløs dejlig at lave. Troede egentlig, at det ville tage længere tid - at der var meget længere til enden. Det var der så ikke. Midt i en bevægelse, med hænderne i stakken af farveblyanter, proklamerede mandalaen, at den 'skam var færdig, NU'.

Godt så. Vi 'diskuterede' så lidt frem og tilbage. Og jeg gav mig. Den var færdig. Mandalaen ved altid bedst :-).

 

 

 

 

 

 

Hav en dejlig søndag derude :-)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg mig
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook