March 17, 2020

February 14, 2020

November 22, 2018

November 4, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Inspiration

November 22, 2018

Det er en flyvsk størrelse...den der inspiration.

Idag havde jeg store planer om at gå i værkstedet...og vågnede op...fuldstændig idéforladt. Ingen inspiration overhovedet. Bare blank.

Her kunne jeg godt mistænke, at det handlede om noget med planlægning. At jeg havde planlagt at gå i værkstedet - i stedet for bare at gå derind. 

Nogle gange laver hjernen sådan en omgang mind-crap - min gør. 

Kort sagt - hvis jeg planlægger værkstedsdage, går der lynhurtigt præstations-fnidder i det.

 

Måske blev det godt hjulpet på vej af den mandala, der er igang - og som jeg er kommet lidt (meget) skævt ind på. Den lå der på skrivebordet - og jeg magter dårligt nok at kigge på den :-).

Jeg vendte den om - og gik lidt udenfor og skumlede over tingenes tilstand. Endelig en dag i værkstedet - og så skal det gå sådan. Øv. 

Jeg overvejede at 'fremmane' noget. Sådan noget med semi-tvang. Det kommer der sjældent noget godt ud af, så det gik jeg hurtigt fra igen. Alt imens denne her uinspirerede stemning bredte sig - nu var der faktisk overhovedet ikke noget, jeg gad lave i det værksted. Faktisk slet ingenting i det hele taget. Måske jeg bare skulle sidde og glo ud i luften hele dagen - who cares...jeg har ferie :-).

 

Ud i haven. Der gik jeg nogle runder omkring mig selv og bedene - og så lige pludselig, mens jeg stod der på plænen, kom noget flyvende...det fineste klare billede af en ganske vidunderlig mandala. Og der kunne man så se mig halvt løbende ind på værkstedet - for det skulle kradses ned på noget NU. Ellers ville det formentlig forsvinde lige så hurtigt, som det kom.

 

Og så var jeg igang :-).

 

Jeg bliver dybt forundret - og taknemmelig - hver gang, det sker. Hver gang jeg er heldig nok til at gribe det, der lige fløj forbi. Der er sikkert mange måder at opleve det på. Der er sikkert lige så mange måder at 'gennemtrumfe' inspiration på. Personlig holder jeg mest af den 'flyvske variant'. Den passer ligesom ret godt til mit temperament. 

 

 

Det er svært at se, hvad der lige foregår på det billede. Dårligt lys sammen med tegning på sort er bare en dårlig kombi :-). Jeg har bare totalt 'hurra'-følelse over, at den nåede at ramme papiret nogenlunde intakt :-).

 

Farvelægningen - den kan jeg næsten ikke vente på. Jeg fik nogle voldsomt lækre farver i fødselsdagsgave for nylig...og jeg er SÅ solgt. Kæft de er smukke! Og fantastiske at arbejde med. Og fulde af glimmer og sager - det er jo metallic- og perlemorsfarver, som jeg bare har sådan en hang til :-). Uh, det bliver godt :-)

 

 

Hav en dejlig dag derude. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg mig
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook