March 17, 2020

February 14, 2020

November 22, 2018

November 4, 2018

April 8, 2018

March 30, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

Gentagelsens glæder

March 6, 2020

Endelig weekend...forstået på den måde, at jeg hele ugen har arbejdet med og på det samme mønster og endelig nåede i mål idag. Sådan da. Jeg er faktisk mægtig stolt af mig selv og den vedholdenhed, jeg har lagt for dagen hele ugen. 3 gange har jeg tegnet det mønster, som vel må betegnes som...well, moderat kompliceret :-).

Jeg så det og blev begejstret. Måtte bare lave det. Det sker ofte, at jeg bliver tiltrukket af noget, som ligger over 'mit niveau'...især når det handler om nye teknikker og metoder. Jeg får sådan en trang til at gøre det...sådan á la 'det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt'. Nogen gange får jeg ret, andre ikke.

Ikke desto mindre...når jeg begynder på noget nyt, bliver jeg bare tit draget af ting, der ligger lidt længere fremme på læringsvejen. Jeg kommer jo derhen alligevel, så hellere før end siden - so to speak :-).

Anyways. Dette mønster var dælme en udfordring - og er det stadig. Hele følelsesregistret blev gennemlevet - og det har været en tur belagt med følelsesmæssige kontraster fra første færd. 

Og alle de streger! Nu har jeg også oplevet at være streg-blind - det blev jeg ramt af flere gange undervejs. Det har næsten føltes som en besættelse...mange timer hver dag, drømme om natten, tanker der bare ikke kunne slippe det mønster. Meget meget dejligt - og meget belastende til tider. En helt utrolig proces, hvor min læringskurve stort set har stået lodret. Dét er en vidunderlig ting at opleve - men jeg er glad for, at det ikke er sådan hver gang :-).

 

1. forsøg var egentlig ok, indtil jeg kom efter, at det i grunden var for småt tegnet op. Så fedt at finde ud af, når det var færdigt :-). 

Igang igen. Nr. 2 var...bare for fyldt med fejl og mangler, som jeg ikke evnede at rette op på. Det er ikke nemt at rette/fjerne en streg, som befinder sig mellem 1000 (cirka) andre. Ergo måtte nr. 3 sættes igang. Jeg havde fundet ud af nogenlunde, hvor problemerne opstod - og det lykkedes endelig at blive færdig med noget, som jeg er tilfreds med. Hurra.

 

Det er en stor og forunderlig verden at træde ud i. Der findes virkelig mange dygtige mennesker, som sidder og arbejder med disse ting. Og der findes mange metoder og tilgange. Jeg ved nu, at der findes andre og muligvis nemmere metoder til at lave dette mønster - så der er heldig vis basis for at lave flere. Og dét er jo meget heldigt, for jeg har sådan set planer om at lave en lille serie :-).

Foreløbig er denne klar til at få lidt farve på. Og hånden på hjertet: farve er i den grad tiltrængt ovenpå denne uge :-)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg mig
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by The Painter. Proudly created with Wix.com

  • Twitter Metallic
  • s-facebook